HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Összeesett unokája koporsója előtt L.L. Junior édesanyja!
Ezt olvassák mások:
A kivetítőn számos képet vetítettek le Dávidkáról, miközben egy zongorista a háttérben szomorú zenét játszott.

Ahogy arról beszámoltunk, hatalmas tömeg gyűlt össze LL Junior tragikus balesetben meghalt kisfiának temetésén. Dávidkát a budapesti Fiumei úti temetőben helyezték végső nyugalomra, előtte pedig egy szertartáson emlékeztek meg róla.

A ravatalozónál a virágoktól kezdve a koszorúkon lévő szalagokig minden fehér volt, a búcsúztatáson résztvevők pedig szintén fehérbe öltöztek erre a szomorú alkalomra LL Junior kérésére.

A gyászoló édesapa már korábban elmondta, hogy hófehér koporsót és fehér lovak által húzott fehér hintót szeretne elhunyt gyermekének a temetésen.

A ravatalozó előtt elhelyezett fehér koporsó közvetlen közelében csak a család lehetett, a többi résztvevő és a sajtó képviselői pár méterrel hátrébb, kordonok mögül követhették a nyilvános búcsúztatást.

Mielőtt LL Junior gyermekét hófehér koporsójában a sírjához vitték volna a fehér lovakkal húzott hintón, Mága Zoltán hegedűjátékkal, Kökény Attila énekkel búcsúzott el az elhunyttól.

Háromnegyed 1
pinkpencil
2 körül érkezett meg Csilla, a zenész volt párja, az elhunyt fiú édesanyja. L.L Junior a korábbi ellenségeskedést félretéve vigasztaló szavakkal fordult hozzá, majd egymás kezét fogva nézték a kivetítőt, amelyen Dávid fényképei voltak láthatóak.

Majd elkezdődött a gyászszertartás, felcsendült Az oroszlánkirályból ismert Can You Feel the Love Tonight című dal, amit zongorán kísértek. Ezután omlott teljesen össze a gyászoló édesanya. Rosszul lett a tömegben. A rokonok gyorsan intézkedtek, egy széket adogattak be a gyászolók feje fölött, hogy mielőbb le tudjon ülni.Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum