HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
“Láttam, hogy a pici jó 10 méter után a betonra zuhan...”
Ezt olvassák mások:
Ép ésszel felfoghatatlan tragédia érte L.L. Juniort és volt párját, H. Csillát. Szemük fényét, kisebbik gyermeküket, Dávidkát szombat késő délután halálra gázolta egy autó a XIV. kerületi Vezér és Füredi út találkozásánál. A Blikk információi szerint a gyermek életéért közel egy órát küzdöttek a mentők, sajnos mindhiába.

– Egyszerűen nem tudom felfogni, ami történt. Még nem... Annyira hihetetlen, olyan, mintha egy rémálomban lennék, és csak azt várom, hogy mikor ébredek fel – mondta megtörten a Blikknek a zenész.

Juniornak szombaton két vidéki fellépése és egy fővárosi, zárt körű koncertje is lett volna, éppen úton volt, amikor értesült a tragédiáról, és azonnal visszafordult. Minden fellépését lemondta, és nagy kérdés, egyáltalán mikor lesz újra olyan állapotban, hogy színpadra álljon. A rapper korábban hét évig élt együtt Csillával, két közös gyermekük, Laci és Dávid örökre összekötötte őket, bár Junior 2016 elején új életet kezdett Körtvélyessy Kingával.

– Egyszerűen nem fogom fel, hogyan történhetett ez. Azt mesélték, Dávid kiszaladt az útra, pedig okos fiú volt, tudta, hogy nem szabad. Sorra kapom az üzeneteket és a hívásokat, a részvétnyilvánításokat, de meghallgatni sem tudom ezeket, ilyen egyszerűen nem történhet meg – fogalmazott L.L. Junior.

A borzalmas baleset másnapján már kora reggeltől érkeztek az emberek, valaki egy szál virágot hozott, más mécsest gyújtott a tragédia helyszínén. A környéken többen a kisfiú haláláról beszéltek, sokan látták, ahogy egy Opel típusú személygépkocsi elütötte a gyereket.

– Rengetegen voltunk az utcán, hiszen a közelben buli volt, kerületi rendezvény sztárfellépőkkel, gyerekprogramokkal – elevenítette fel a borzalmas élményeket egy férfi. – Egyszer csak hatalmas csattanást hallottam, amikor odanéztem, láttam, hogy egy gyerek repül a levegőben, az Opel pedig fékezve megáll. A pici jó tíz méter után a betonra zuhant. Egy szempillantás alatt ott voltak a bulit biztosító őrök, próbálták újraéleszteni a kicsit. A mentők is hamar jöttek, és egy órát harcoltak a kisfiú életéért. Borzalmas volt végignézni, éjjel nem
pinkpencil
is aludtam, csak a szörnyű képek pörögtek az agyamban.

A szintén a Füredi úton élő Martin látta, amint a kicsi és egy fiatal nő elindul a zebrán a túloldal felé.

– Soha nem fogom elfelejteni... Egy fiatal nő, pici gyermekével kelt útra a zebrán. Egyszer csak a kisfiú kirántotta a kezét, és kiabálva elkezdett szaladni a túloldalra. Többen azt mondták, egy ismerőst látott meg, hozzá akart átszaladni, de abban a pillanatban érkezett az autó – akadt el egy pillanatra a kamasz fiú szava. – Úgy tűnt, nem jött gyorsan, de itt több lámpa is megfogja az autósokat, ezen a szakaszon nem lehet nagyon nyomni neki. Az idős sofőr, aki egy vele körülbelül egyidős nővel utazott, annyira rosszul lett, hogy őt is mentő vitte el a helyszínről.

A szemtanúk elmondása szerint a kisfiú édesanyja sokkos állapotban zokogott egy közeli padon, amíg a kisfia életéért harcoltak a mentők. A kétségbeesetten síró anya másik gyermekét egy barátnője gyorsan elvezette a helyszínről, legalább ő ne lássa a végtelennek tűnő szörnyű perceket.

– A legszörnyűbb pillanat az volt, amikor az anyukát végül odaengedték a kisfiúhoz. Amikor meglátta, hatalmasat sikított, nem sokkal később a picit elvitték a mentők – árulta el egy középkorú férfi.

A rokonok tegnap éjjel virrasztottak Dávidkáért, de már a szombat este imádkozással telt. Erről L.L. Junior apósa, Körtvélyessy Zsolt számolt be a Blikknek.

– Az egész család rossz állapotban van, nehéz mit mondani a szörnyűség után. Mi Kecskemétről rohantunk Budapestre, és Junior is jött, amint tudott. Úgy tudom, ő már nem látta Dávidkát a baleset helyszínén, nem ért oda addig, amíg ott volt a kis teste. Összegyűlt az egész család a nagymamánál, imádkoztunk a kisgyerekért – sóhajtott a színművész, aki nem tudja pontosan, mi történt. – Ha piros volt a lámpa, amikor Dávid elindult, az autósnak esélye sem volt. Szörnyű, hogy hiába próbálták újraéleszteni a kisfiút. A lányom, Kinga nagyon félti Lacit, amit érthető is ebben a helyzetben. Szörnyű tragédia ez, Kingát is nagyon megviselte, közel álltak egymáshoz Dáviddal.

Forrás: Blikk
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum