HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Szörnyű részletek: Megkötözve találtak rá a halott kislányra és édesanyjára Andornaktályán!
Ezt olvassák mások:
Őrült féltékenységében kiirtotta a családját K. Ferenc (képünk bal oldalán), majd magával is végzett.

A biztonsági őr a volt feleségét, Renátát, és kislányukat (képünk jobb oldalán), az óvodás Évikét megfojtotta, végül átment a másik szobába, ahol felakasztotta magát.

Anya és lánya megkötözött holttestét Renáta idős nagymamája találta meg, aki egy udvarban élt a családdal. A településen senki nem érti, hogyan tehette ezt Ferenc, aki imádta a kislányát.

– Renáta és Feri már régebben elvált, és hétfőn járt le a határidő, hogy a férfi elköltözzön a családi házból, ahol hét évig együtt éltek. Az ingatlan Reni nagymamájáé, így egyértelmű volt, hogy Ferinek kell mennie. Miután a bíróság kimondta a válást, még semmi gond nem volt, békében éltek továbbra is, Évikét is közösen vitték az oviba. A bajok akkor kezdődtek, amikor kiderült, hogy Renikének udvarol egy férfi. Attól kezdve Feri kötözködő lett – árulta el az utcabeli Manci néni. A hosszú órákig tartó rendőrségi helyszínelés alatt végig a ház kerítésénél ült Renáta új
pinkpencil
párjának édesapja.

– Képtelen vagyok felfogni, ami történt. Ennyire aljas gazembert, mint Feri, én még soha nem láttam – dühöngött könnyeivel küszködve a férfi.

A környéken élők Renátát és kislányát nagyon szerették, Ferencről azonban nem voltak jó véleménnyel.

– Több munkahelyről is kirúgták, nem volt éppen a munka hőse – mondta egy másik utcabeli. – Ez mifelénk nem divat, de mert a kislányát rajongásig szerette, elnéztük neki. Érte tényleg mindent megtett. Renikével az interneten ismerkedtek meg, nagy volt a szerelem, Feri hamar ide is költözött. Egy ideje azonban már megromlott a házasságuk, ezért is adták be a válópert. Renike csodálatos nő volt, mindenkin segített. Szociális gondozó volt az idősek otthonában, de szabadidejében is ápolt egy nénit – mesélte a középkorú asszony.

A Blikk információi szerint Renáta édesanyja egy autóbalesetben meghalt, a lányt a nagymamája nevelte fel. Tegnap a háza előtt ülve, zokogva nézte végig, ahogy a halottaskocsi örökre elviszi élete két legfontosabb emberét...
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum