FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
Még mindig nem tudjuk, ki ölt meg 28 gyereket!
Hopp Csilla ismét nyilatkozott: Végignéztem a kisfiam halálát...
Még mindig nem tudjuk, ki ölt meg 28 gyereket!
A Mindhunter sorozat a második évadban újabb szörnyeket mutatott be az atlantai gyerekgyilkostól a houstoni kínzóig. Kik voltak ők valójában? A sorozatról magáról egy másik cikkben írunk, de mivel a Netflix megtörtént eseményeket dolgozott fel, előfordulhatnak spoilerek.

A Mindhunter 2017-ben söpört végig, és megismertette a világgal Amerika legsötétebb oldalát. Ismert és kevésbé ismert sorozatgyilkosokhoz kerültünk közelebb: ott volt mondjuk Richard Speck, aki nővérnek készülő lányokat kínzott, erőszakolt és ölt meg vagy Ed Kemper, aki először 15 évesen ölt, majd összesen tíz áldozat után került börtönbe. Kemper a második évadban is feltűnik, és még mindig ő az egyik legdurvább a vizsgált esetek közül. A nagyszülein kívül anyját is meggyilkolta, illetve iskolás, egyetemista lányokat követett, a holttestüket hazavitte, megcsonkította őket, és kiélte szexuális aberrációit. A Netflix sorozata a valóságtartalma miatt annyira erős, a fikciós keret csak megtámogatja az igaz történeteket.

Visszarepülünk abba az időbe, amikor a hatóságok még nem is ismerték a sorozatgyilkosság fogalmát, és az FBI egy különleges egysége kellett, hogy a nyomozók sikeres profilokat alkossanak egy-egy bűntény alkalmával. John E. Douglas Mindhunter – Sorozatgyilkosok‎ című könyve adja a sorozat alapját, ő beszélget Holden Ford (Jonathan Groff) képében a szereplőkkel, illetve Bill Tench (Holt McCallany) karaktere is valós: Robert K. Ressler a hetvenes évektől dolgozott az FBI-nak, a viselkedéstudományi különítménynél profilozott, összeszedte Amerika megoldatlan bűnügyeit, illetve részt vett többek között a Ted Bundy-nyomozásban. A Mindhunter második évada nem gyengébb az elsőnél, maradt a színvonal meg a döbbenet. És ismét találkoztunk jó pár pszichopatával.

Dannis Lynn Rader

A BTK-ként (Bind, Torture, Kill) elhíresült Dannis Lynn Rader magának adta a nevet, és már az első évadban feltűnt, de ugyanúgy csak érintettük, hogy Rader a hetvenes évektől 1991-ig tíz nőt és férfit fojtott meg, szúrt le, vagy akasztott fel. A most 74 éves férfit 2005-ben tartóztatták le, úgyhogy van róla felvétel bőven, amit a Mindhunter hatására most sokan felkeresnek – azon meg lehet vitatkozni, ez mennyire dobja meg a gyilkosok ázsióját. A sorozatgyilkosok sztrárkultuszával Ted Bundynál foglalkoztunk, és csak úgy, ahogy az idén harminc éve kivégzett Bundynál, úgy a BTK-nál is kulcsfontosságú volt a vágyott figyelem. A legalább harminchat nőt különös kegyetlenséggel meggyilkoló Bundytért rajongtak a lányok a tárgyalások alatt, Rader pedig több levelet írt a rendőrségnek, illetve a sajtónak, amiben büszkén részletezte a tetteit. 2005-ben először ártatlannak vallotta magát, majd nem sokkal később megváltoztatta a vallomását, és beismert minden gyilkosságot, a bíróság, illetve a kamerák előtt mondta el, mit és hogyan tett. Úgy sorolta, hogyan mészárolt le egy négytagú családot, mintha csak egy receptet magyarázna el. Szexuális ragadozóként aposztrofálta magát.

A kétgyerekes Rader először egy kansasi családot végzett ki, egy szemetes zsákkal fojtotta meg az apát és akasztotta fel az 1974-ben 33 éves Julie Oterót. Két gyerekük szintén otthon volt, és egyedül az akkor tizedikes fiuk élte túl a napot. Ő arra ért haza az iskolából, hogy a BTK megölte a családját. Legközelebb négy évvel később jelentkezett, amikor a helyi tévének küldött írásában vállalta a felelősséget Kathryn Bright, Shirley Vian és Nancy Fox megöléséért. Szinte felnézett a Mindhunterben ugyancsak megjelenő David Berkowitz nevű sorozatgyilkosra, aki New Yorkban lőtt le hat embert 1976 és 1977 között, és a tetteit a szomszéd kutyájára fogta, akit szerinte megszállt a sátán. Ő volt Sam fia, azaz Son of Sam, aki pillanatok alatt került a figyelem középpontjába: Spike Lee filmet is készített róla Egy sorozatgyilkos nyara címmel, és most a Mindhunter is felidézi, amikor Douglas Resslerrel együtt kérdezte ki Berkowitzot és szembesítették azzal, hogy a kutyának nem volt semmi köze a gyilkosságokhoz.

1979-ben egyedül egy Anna Williams nevű nő úszta meg a BTK-val való találkozást, miután túl sokáig maradt ki a barátaival, a megszállott férfi pedig már nem várta meg. Mások viszont nem voltak ilyen szerencsések, de Radert végül elkapták, tízszeres életfogytiglant kapott, minimum 175 évnyi letöltendő börtönbüntetéssel. A El Doradó-i börtönben él, a saját biztonsága érdekében magánzárkában. A lánya még januárban adott egy ki egy könyvet, milyen volt 25 év után megtudni, hogy ki nevelte fel.

Elmer Wayne Henley

A houstoni gyerekgyilkosságokat nem véletlenül érintheti annyira felületesen a Mindhunter. Amerika történetének legdurvább sorozatgyilkosa, a Cukrosbácsi (cukorkás kocsija volt, azzal árult a környéken) 1973-ban halt meg, miután segítője, az akkor 17 éves Elmer Wayne Henley Jr. lelőtte. Dean Corll legalább huszonnyolc tinédzser és fiatal felnőtt fiút kínzott, erőszakolt és ölt meg, ehhez pedig Henley és David Owen Brooks asszisztált. Példátlan kegyetlenséggel irtották a houstoni srácokat, és bár Henley csak az áldozatok csalogatásában vett részt, pontosan tudta, hogy mi történik velük.

A 15 éves fiú a szülei válása után kimaradt az iskolából, romlottak a jegyei, majd ki is rúgták. Ebben az időszakban ismerkedett meg Corll-lal, aki hamar rábírta, hogy szerezzen számára a környékről embereket. Henley kétszáz dollárt kapott fiúnként, akikről eleinte azt hitte, hogy szexrabszolgának adják el, de hamar kiderült számára, hogy nem erről van szó, és tudta, mi történik a saját barátaival a házban. Henley több ismerősét is rávette, hogy menjenek át együtt bulizni Corllhoz, füvet és alkohol ígért. A sorozatgyilkos a kidőlt fiúkat kötözte meg, de 1973. augusztus 8-án azonban Corll szerint Henley mindent tönkretett. Egy újabb lehetséges áldozatot cipelt át, de mielőtt Corll a kínzópadjára kötözhette volna a 19 éves fiút, Timothy Kerley és Henley elmentek, hogy vegyenek pár szendvicset. Egy ismerősükkel, a 15 éves Rhonda Williamsszel tértek vissza, mire Corll kikelt magából, hogy miért hozott a szövetségese egy lányt a házba. Amikor Henley elaludt, arra riadt fel, hogy Corll megbilincselte, de a fiú meggyőzte, hogy továbbra is segít neki mindenben, ha elengedi, mire a férfi próbálta rávenni, hogy ölje meg a lányt. Ekkor mondta Henley, hogy Corll túl messzire ment, neki szegezte a pisztolyát, és lelőtte a sorozatgyilkost. Elmer Wayne Henley Corll-lal együtt hét ember meggyilkolásáért felelt, részletes vallomást tett, és hatszor 99 évnyi börtönre ítélték. Jelenleg 63 éves, és az életfogytiglant tölti.

Wayne Williams

Jóval a Mindhunter második évada előtt már tudtuk, hogy kap némi hangsúlyt a Manson család, de a történet az atlantai gyerekgyilkosságokra fut ki. Így is lett, Charles Manson is szerepel a sorozatban, és tényleg úgy, ahogy az FBI-ügynök John E. Douglas emlékezett rá. A szektavezető a maga 157 centijével megdöbbentette a látogatóit, de Manson ügyelt rá, hogy a fordított székre felpattanva a magasból szórja az igét. Roman Polanski feleségének meggyilkolása alaposan dokumentált tragédia, és Quentin Tarantino új filmje a Volt egyszer egy… Hollywood szintén érinti. A sorozatban viszont a Mindhuntert ihlető FBI-ügynökök csak meglátogatják a börtönben, miközben az atlantai sorozatgyilkost keresik, kicsit keverve a fikciót a valósággal. A Holden Ford karakterét adó John E. Douglas azonban tényleg azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy az elkövető egy fekete férfi lehet, a feltételezett elkövető elfogásánál pedig elmondta, hogy Williams a gyilkosság jelentős részéért felelős lehet.

1979 és 1981 között legalább huszonnyolc fekete gyerek és fiatal halt meg Atlantában, és a mai napig nem bizonyított, hogy ki gyilkolta meg őket. Egy akkor 23 éves férfit, Wayne Williamst tartóztattak le, de őt csak két felnőtt megöléséért sikerült elítélni, és bár legalább húsz áldozathoz kötik a nevét, Williams az elmúlt évtizedekben végig ártatlannak vallotta magát. A fiatalokat rendszerint elrabolták szegényebb környékekről, lőfegyver, fulladás vagy fojtogatás okozta a halálukat. Nem csoda, hogy a rendőrség soha nem látott erőket mozgósított.

Politikailag különösen érzékeny kérdés volt, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy egy fekete férfi rabolja sorra a gyerekeket a feketék lakta negyedekben. Mintegy száz ügynök dolgozott azon, hogy elkapják az elkövetőt, mikor 1981 májusában a hidaknál figyelte a rendőrség a Chattahoochee folyót, hátha valaki hajnalban tünteti el a hullákat. Ekkor lett gyanús Williams is: hajnalban őt állították meg, mikor a lesben várakozó hatóságok egy placcsanást hallottak. Nem láttak semmit, de az azért furcsa volt, hogy a promóter és szabadúszó fotós Wayne Williams egy késői találkozóról győzködte a rendőröket. Állítása szerint a szomszéd városban egy Cheryl Johnson nevű énekest hallgatott volna meg, de a sztoriját soha senki nem erősítette meg. Két nappal később került elő a 27 éves Nathaniel Carter holtteste a folyóból, aki már hetek óta lehetett vízben. De a placcsanás és a gyanús körülmények miatt egyértelműen Williamst sejtették.

Amikor Williams kocsiját megállították kutyaszőrt, textil maradványokat találtak a kocsijában, amit később a bíróságon is felhasználtak. Egy fekete kesztyűt szintén találtak az ülésen: ránézésre hasonló darab hagyhatott nyomot az előkerült áldozaton, de a kesztyűt sosem vitték be megvizsgálni. Williams jelenleg 61 éves, az életfogytiglanját tölti, és a döntő bizonyítékok az áldozatokon talált szőnyegmaradványok, illetve a kutyaszőr voltak. A két gyilkosság, amit sikerült rábizonyítani, két felnőtt megölése volt (Carter mellett a 21 éves Jimmy Ray), a gyerekgyilkosságok a mai napig lezáratlan ügy.

John E. Douglas később hozzátette, hogy szerinte a gyilkosságok nagy részét Williams követte el, de nem az összeset. El tudja képzelni, hogy a hatóságok sejtik, kik lehetnek a további gyilkosok: „Ez nem
Mindenki hagyjon békén – Magányra vágyik Jakupcsek Gabriella!
Tragédia az M5-ösön: Öt nyelven beszélő, rengeteget tanuló nő volt, aki a halálba vitte a kisfiát!
Nem merik magára hagyni a barátai L.L. Juniort!
Terry Black haláláról nyilatkozott fia!
Bekakilt a kislánya, ezért szándékosan leforrázta gyermekét egy kiskunmajsai apa!
Harmadik emeleti lakás erkélyéről dobta le édesapját egy 17 éves fiú!
Rejtély: 3 csecsemő is végtaghiánnyal született ugyanabban a német kórházban!
Szinetár Dóra: Rettenetes volt látni, ahogy a saját anyja az utcán üti-vágja a gyerekét!
Több milliós bírságot kapott Rubint Réka közösségi oldalain megjelenő posztjai miatt!
Az utcán verte és rugdosta feleségét egy férfi Szolnokon!
Meghalt Terry Black!
Nagyon rossz állapotban van Tordy Géza! Nem tudta átvenni a díjat sem!
Nagy Alekosz: Az én miniszterelnökömnek csak ne adjon ultimátumokat senki!
Egész nap mást sem csinál csak eszik és videójátékozik: 317 kg-ot nyom!
Óvodáskorú gyermekét is szoptatja egy anya!
Fordulat L. L. Juniorék ügyében: Találkozhatott Hopp Csilla és fia!
Térkővel verte agyon saját unokahúgát egy szekszárdi férfi!
Horror: 5 napig a vécében rejtegette kislánya holttestét!
Egy elmebeteg pár annyira akart gyereket, hogy fához kötöztek egy kismamát és kivágták a babáját!
Szörnyeteg: 1 éves kisfiát dobta a folyóba egy fiatal férfi!
Soha többet nem ünnepli a születésnapját Karda Bea!
Drogos szülei holttestével élt 9 napon keresztül a két éves kislány!
Két éves gyermeke ölte meg a 21 éves anyukát!
Baukó Éva volt párja levideózta őket szex közben, a férfi zsarolja is a házivideókkal!
Térfigyelők rögzítették, ahogy egy fiatal lányt a diáktársai előtt vernek össze Hatvanban!
A lottómilliomos fiatal lány 22 milliót fizet annak, aki végre hajlandó járni vele!
Felrobbant a net Gáspár Evelin képétől: Úgy tűnik Jennifer Lopeznek érzi magát! (fotó)
Élelem és víz nélkül halt éhen a 3 éves kislány, mert az anyja úgy döntött, hogy 3 napra lelép bulizni!
Pataky Attila újabb megdöbbentő kijelentése: Én 65 ezer éves vagyok, a feleségem 40 ezer...
Csak videón láthatja a fiát L. L. Junior volt párja!
Golyó találta fejen a kertjükben játszadozó két éves kislányt!
Azzal gyanúsítanak egy orvosnőt, hogy megölte, majd elásta a kisbabáját!
A meggyilkolt Csenge édesanyja két év után is rettegésben él!
Gyász! Elhunyt az Állj, vagy lő a mamám! sztárja!
Megkéselte szüleit egy 12 éves magyar kislány!
Gáspár Evelin: A hivalkodás a cigányok vérében van!
Van számodra egy meglepetésünk! – Mondták a családfőnek, majd nyakon szúrták és elütötték!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Műtét közben halt meg egy kismama Tatabányán, a rendőrség vizsgálatot indított!
Összeesett unokája koporsója előtt L.L. Junior édesanyja!
A barátai lopták meg Lagzi Lajcsit!
Sokkoló: többször megerőszakolta kiskorú húgát a Debrecenben lelőtt fiatal!
Megjött az ítélet a csecsemőjét kádba fojtó sülysápi anyáról. Le fogsz döbbenni rajta!
20 éves fiatal vetette ki magát a 15-dikról az anyja szeme láttára!
Vajna Timi gyógyszereket szed férje halála óta!
“Láttam, hogy a pici jó 10 méter után a betonra zuhan...”
Vezetni tanította tini fiát az anya, beléjük mentek, majd a másik sofőr lelőtte a nőt!
Gáspár Bea szerint ők az igazi született feleségek!
Saját gyermekei részvételével készített pornófilmet az ukrán férfi!
Hopp Csilla ismét nyilatkozott: Végignéztem a kisfiam halálát...
Szörnyű részletek: Megkötözve találtak rá a halott kislányra és édesanyjára Andornaktályán!
Tragédia: Öngyilkosság a Heim Pál Gyermekkórházban!
Kemény levél LL Junior volt élettársától: “Milyen ember, apa, szülő vagy te?”
25 millát lopott a saját apjától, mert szerelmes lett egy prostituáltba a magyar fiú!
Gyilkosság Heves megyében: A kislánya életét sem kímélte az andornaktályai apa!
Majdnem megkéselték Vajna Tímeát a nyílt utcán!
Nyíregyházi mészárlás: Videóra vette utolsó perceit a panziós férfi!
A piroson szaladt át L.L. Junior 3 éves kisfia, akit a 76 éves nagyapa gázolt el!
Konyhakéssel esett neki a feleségének a borsodi férfi!
Tatabányai hajléktalangyilkos anyja: Jó anyának tartom magam...
Baukó Éva: Én is magamhoz nyúltam...
Döbbenet: Ez a 83 éves nagyi úgy váltogatja a fiatal fiúkat, mint más a fehérneműt! + Videó!
Sokkoló videó: Ököllel üti az ápoló az idősek otthonában a 89 éves nagypapát!
Jeges vízzel locsolta le az alvó kisbabáját az elmebeteg nő: Visszakaptad, amiért felébresztettél...
Osztálytalálkozón lőtte agyon 53 éve csúfolódó társát az idős férfi!
Döbbenet: Megkéselte feleségét egy Borsod megyei férfi!
Sebészetre került: Sváby András ujjait hét öltéssel varrták össze! + Fotó!
Mentő vitte el Kis Grófót koncertje után!
Gyászoló rokonok között napozott egy nő a Tiszánál, nem zavartatta magát!
Öt napig feküdt a létra fogai közé beszorult fejjel!
Épp hogy megesküdött a fiatal pár, percek múlva már halottak voltak!
Baukó Éva: 36 éves vagyok és nem tudom, hogy elég érettek-e a petéim...

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Ledobta a ruháit Kiszel Tünde! + Fotó!
Csúnyán megalázták György herceget a tévében! + Videó!
Borzasztó halál: A liftkabin és az ajtó közé szorult egy férfi!
Döbbenet: 250 kisgyereket is molesztálhatott a pedofil sebész, tetteiről naplót vezetett!
Fejenként 2,5 millió forintba kerül Rubint alakformáló tábora
Ez a nő 30 év börtönt kapott, mert elvetélt, miután megerőszakolták!
Undorító és gyalázatos, amit ez a fiatal a templomban csinált! + Videó!
Vasárnap hajnal óta keresték a híres filmrendezőt: Egy tóban találták meg a holttestét!
Gáspár Evelin kitálalt: Szegénynek ezért kell a celebkedést választania a munka helyett!
Magyarázatot adott megváltozott külsejére Demcsák Zsuzsa!
A természet ölén gruppenező nyugdíjasokra csapott le a rendőrség!
Előre bejelentette a polgári gyilkos a Facebookon, hogy mikor végzi ki az áldozatát!
Verebes István barátja haláláról: A mostani világ ölte meg Bajor Imrét!
Facebookon csábította el, majd megerőszakolta a 14 éves lányt a nagyváradi férfi!
Kínos videó: Azon verekedett össze két rendőr, hogy ki ülhessen előre a rendőrautóban!
Egy LGT-s koncerten, gyerekei szeme láttára késelték halálra a polgári férfit! + Videó!
Több métert zuhant a betonra Delhusa Gjon, rohammentő vitte kórházba!
Szex közben zuhantak ki az erkélyről!
Borzalom: Megerőszakolta a futár az ételt házhoz rendelő lányt!
Ezzel foglalkozik ma Bill Clinton egykori szeretője!
Hadat üzent Katinkának Shane Tusup!
Hanna mindössze 10 hónapos volt, amikor agyonverték!
Szexre vágyott az alvajáró férfi: Szörnyű, mit tett a lánnyal!
Ezt hogy képzelik? Működési engedélybe foglalták az állatok elaltatását Hódmezővásárhelyen! Petíció a cikkben!
Törölték az Instagramról Schobert Norbi lányát egy fotó miatt!
Szinte biztos, hogy egy közeli ismerőse lopta el Demcsák milliós óráját!
Megölték, mosógépbe rakták a 3 éves cseh kislányt!
Ez igen kérem: Több mint 130 millát szakított Nagy Feró cége!
Orális szex közmunkáért? Feljelentették a polgármestert, nyomozás indult!
Videón a mohácsi anyagyilkos elfogása!
Újabb botrány: Belehallgat beszélgetéseinkbe a Facebook!
Kivonult a rendőrség Demcsák Zsuzsa lakásához!
Prostit csinált egy általános iskolás lányból egy fóti pár!
Megkínzott keresztelés közben egy 1 éves gyermeket az ortodox pap! + Videó!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Hajdú Péter fesztiválja meghívta, majd elküldte a Tankcsapdát a Miskolci Sörfesztiválról!
Durva: Túladagolta magát Viagrával az ismert jazzénekes!
Videóra vette a fiatal lány, amint apja az anyját veri, ezzel börtönbe juttatta! + Videó!
Rákospalotai gyilkosság: Ukrán vendégmunkás gyilkolt!
Ritkán oszt meg ilyen fotót magáról Ábel Anita: most megmutatta gyönyörű testét!
Lopott egy üveg ketchupot, tönkrement az élete!
Arab bevándorlónak nézték és lefejelték a roma férfit Budapesten!
Eddig sosem látott rész került ki a netre a Jóbarátokból! + Videó!
Munka helyett inkább celebkedik Gáspár Evelin!
Száguldó autóból ugrott ki a megerőszakolt nő!
Vajna Tímea tel­je­síti férje utolsó kí­ván­sá­gát!
Megerőszakolhatták a 89 éves asszonyt, mielőtt megölték!
Durván megvertek egy 19 éves lányt a táskája miatt egy budapesti szórakozóhelyen!
Rossz hírt kapott Törőcsik Mari!
Hódi Pamelánál betelt a pohár, kislányuk miatt nekimegy Berkinek!
A feleségét tette fel tétként a pókeren, vesztett, majd brutális dolog történt!
Ömlött a vér Gáspár Győző szájából!
Durva: Majdnem kidobta a milliárdos lottószelvényt a 94 éves bácsi!
Bírói figyelmeztetést kapott egy hajléktalan, mert hajléktalan!
Ábel Anita: Öreg vagyok, de kurv@ jól nézek ki!
Megerőszakolták, majd halálra kövezték a 60 éves keresztény asszonyt!
Évek óta rettenetes betegséggel küzd Selma Blair! Most kopasz fotót tett közzé!
Ortodox dékánhelyettes: Jó lehetett a nőnek is, ha teherbe esett, miután megerőszakolták!
Berki botrányosan távozott az ATV stúdiójából! (videó)
Budapset 2019: Fényes nappal meztelen, magukról alig tudó emberek ürítenek az utcán!
Demjén Ferencet nem látogathatják a barátai!
Golfozás közben találta el a 6 éves kislányt az édesapja, belehalt a gyermek!
Kifakadt Vajna Tímea: Nagy a baj, elfogyott a pénz!
Horror: A saját anyját fejezte le, de a borzalmak itt még nem értek véget!
Pataky Attila: Csatlakozzunk még 10 millióan az 51-es körzet lerohanásához!
Robbantással fenyegette szomszédjait az ácsi férfi: Megdöglesz, elveszem az életed...
Bizarr betegség: 12 éve folyamatosan szexuális izgalmi állapotban van! + Videó!
Megerőszakolta az unokáját, született belőle egy kislány!
Elege lett Jollynak, durván megfenyegette a fanatikus rajongóját!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Majkáék ruhátlan játékosa miatt 2,8 millióra büntették a TV2-t!
Durván megöregedett Hajdú Péter! (fotó)
Halállal végződött a szadomazó szex a friss házasok között! (18+)
Döbbenet: Rabszolgatartó család tagjait tartóztatták le Zalában!
12 hónapos gyermekét erőszakolta meg a pedofil rohammentős, videóra is vette az egészet !
Visszakapja 200 millióját a NAV-tól Gáspár Evelin!
Liptai Claudia visszatér! Ebben a sorozatban láthatjuk újra!
Rám szólt, hogy vetkőzzek - Így vá­das­ko­dik a pesti gír­o­szozó vé­cé­jé­ben erő­sza­koló afgán!
Döntés született: Gáspár Győző fontos levelet kapott a NAV-tól!
Amputálni kellett a gyermek lábát: Saját gyermekének okozott súlyos sérülést a magyar férfi!
Megrázó vallomás: Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor sírva búcsúztak egymástól! + Videó!
Beült megnézni egy horrorfilmet, mire felkapcsolták a lámpákat, már halott volt!
Tóth Andit az öltözője előtt akarta megkéselni egy beteg rajongója!
Egy tini fiú megerőszakolt egy lányt, de a bíró kiállt mellette, mert „jó családból származik”!
Rékasi Károly politikus lenne!
Fajtalankodással végződött az Orbán-kormány honvédiskolában a lekötözős játék!
Demcsák ittas vezetése: Még jogosítvány sem volt a műsorvezetőnél!
Na szeretsz-e már? - Baltával támadt alvó feleségére egy tarnabodi férfi!
Boros Lajost megalázta egy nő a vonaton!
Agyba-főbe vertek egy családapát egy siófoki étterem előtt, 5 éves kislánya is vele volt! + Videó!
Centiken múlott Sváby élete: Épp a kisfiát vette ki a kocsiból, amikor beléjük hajtottak!
Spanyolországban kibérelték a Ferrarikat, majd az autókat eladták Magyarországon Andrásék!
Mindent letarol Németh Kristóf '87-es videója! Látnod kell!
Horror: Egy halott férfi teste zuhant egy dél-londoni kertbe!
Heti négyszer is megerőszakolta 12 éves nevelt lányát a budapesti férfi!
Mi történhetett? Eltűnt a nyilvánosság elől Demcsák Zsuzsa!
Ezen a reklámon röhög most az ország: Itt az év legkínosabb videója Fekete Pákóval és Rubint Rékával!
Megerőszakolt és megölt egy ötéves nagybányai kislányt a 17 éves fiú!
Menekülni próbált a Hableány kapitánya a katasztrófa elől!
Cseh László a pénz miatt utasította vissza Hosszú Katinkát!
Újra bíróság előtt Lagzi Lajcsi!
Öngyilkos lett egy fiatal a 10. kerületben! Kiugrott a nyolcadikról!
Kiszivárgott: Ennyit szakítottak Nagy Feró, Ákos és Mága Zoltán cégei!
Tragédia a MOM tetején: testvérpár okozta a tüzet, míg édesanyjuk vásárolt!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
Kasztrálta, majd megölte a tömeg a tinilányt megerőszakoló férfit!
Elképesztő dolgokat állítanak Zámbó Jimmyről!
Autós üldözés közben rendőrök lőttek meg egy 7 éves kislányt!
Ennyi volt! Drámai döntést hozott Lagzi Lajcsi!
Szívszorító családi tragédia Tiszafüreden: nagybeteg feleségével végzett a férj!
Horváth Ádám betegsége rejtély maradt!
Hajdú Péter elárulta, miért szakítottak a 18 évvel fiatalabb Annával!
Gyilkosság Biatorbágyon: drogmámorban ölte meg húgát a 20 éves fiú!
Gáspár Evelin: Nem vagyok hétköznapi ember! + Videó!
Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt Írországban!
Ambrus Attila: A magyar emberek többsége gyáva...
Horror Mezőlaknál: Újabb emberi testrészek kerültek elő! + Videó!
Tragédia: megtalálták a szabadulóművész összeláncolt holttestét a folyóban!
Tragédia Galgahévízen: Szeretteit védve ölte meg apját a 13 éves Bernadett!
Kiderült: Hosszú Katinka elvált férfit szeret!
Újabb járművétől akar Vajna Timi megszabadulni a Használtautón!
Horror: Agyonverték, hordóba rakták, majd a folyóba dobták a holttestet!
Baukó Éva: Talmácsi egy nulla az ágyban!
Román kislány végzett az apjával Galgahévízen!
Ez kellemetlen: Demcsák Zsuzsa férje sem vezethet!
Teljesen kiborult VV Fanni édesanyja: “Percekig sírtam, nem akartam elhinni, amit hallok...”
Súlyos döntést hozott Koós János özvegye: Új életet kezd!
Tolvai Renit a Hableány-baleset miatt szólta meg egy koreai sofőr!
Saját lányát erőszakolta meg a debreceni férfi!
Felháborító: Hat év börtön a gyerekeket molesztáló hitoktatónak!
NAV-döntés: Elárverezik Gáspár Győző családjának ékszereit!
Bokrok mögé csalta a kisfiút egy püspökladányi férfi, hogy megerőszakolhassa!
Szakítottak: Hajdú Péter exe mielőbb el akarja felejteni azt, hogy együtt voltak!
Döbbenet: 17 éves nevelt lányát akarta értékesíteni János!
Játék közben egy 33 méter mély kútba esett a 2 éves gyermek, holtan hozták fel!
Üvöltve k.rvázták le Vajna Tímeát a piros lámpánál!
Rosszul lett a színpadon Korda György!
Úgy erőszakolta meg a nőt, hogy az a barátja mellett aludt!
Botrány: Lefesthették a baleset nyomát a Viking Sigyn hajótestén!

pinkpencil.hu

pikáns és provokatív hírek minden nap
   FŐOLDAL    FELIRATKOZÁS    facebook    google+    twitter   
p i n k p e n c i l