HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Döbbenet: 250 kisgyereket is molesztálhatott a pedofil sebész, tetteiről naplót vezetett!
Ezt olvassák mások:
Franciaország eddigi legnagyobb pedofília-botrányának áldozatai között négyéves kisgyerek is van.

Döbbenetes gyermekmolesztálási botrány rázta meg Franciaországot, amelynek nyilvánosságra hozott részleteitől szó szerint meghűl az ember ereiben a vér.

A most 66 éves Joel Le Scouarnec gyomorműtétekre szakosodott sebészként dolgozott a nyugat-franciaországi Hospital de Jonzac-ban. A kórházban elismert specialistának számított, három évtizeden át zavartalanul praktizált, már négyéves kortól vittek hozzá gyerekeket műtétekre.

Az orvos először 2005-ben keveredett gyanúba, amikor kiderült, hogy pedofil tartalmú fotókat tart otthon. Négy hónapra felfüggesztették, de azután folytathatta a munkát.

Eltelt 12 év, és 2017-ben Joel Le Scouarnec ellen ismét vádat emeltek. A gyanú szerint megerőszakolt két kislányt, az egyik négyéves volt, a másik hat.

A hatóságok ekkor már teljes gőzzel nyomozni kezdtek, és amit találtak, az még a sokat látott rendőröket is megdöbbentette.

A sebésznél végzett házkutatás során ugyanis előkerült az orvos naplója, amelyben elképesztő részletességgel írta le "szexuális kalandjait" gyermek-pácienseivel. A naplóban állítólag körülbelül 250 gyerek nevét említi.

Az egyik gyermekáldozatot képviselő ügyvédnő, France
pinkpencil
sca Satta azt nyilatkozta a naplóról:

"Kinyitod azt a naplót, és szinte rögtön be is csukod. Olyan mennyiségű perverzió van benne."

A rendőrség egyesével beazonosította és felkereste a naplóban megnevezett áldozatokat. Ekkor derült ki, hogy nagy részük semmire sem emlékszik. A sebész ugyanis számtalan esetben altatásban molesztálta a gyerekeket.

A naplójában állítólag be is számol egy esetről, amikor "dühbe gurult", mert a szülők megzavarták, és nem engedték, hogy kettesben maradjon egy még alvó kislánnyal.

Az áldozatok egy része most pszichológushoz fordul, hogy az elszenvedett traumát, valamint azt a sokkot, hogy ez ennyi év után jutott csak a tudomásukra, feldolgozzák.

Az orvos elismeri, hogy "deviáns tevékenységet" folytatott gyerekekkel, de a naplóban taglalt szexuális aktusokat tagadja. Azt mondja, azok csak kitalált történetek.

Az ügyészség szerint megrázó szembesülni azzal, hogy a sebész állítólag három évtizeden át űzte szörnyű üzelmeit, és a 2005-ös ügyén kívül senki nem vett észre semmit.

Joel Le Scouarnec ellen a nyomozás lezárult, a férfi a sajtó értesülései szerint ez év végén, vagy a jövő év elején áll először bíróság elé.

Forrás: SZMO
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum