HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Hadat üzent Katinkának Shane Tusup!
Ezt olvassák mások:
Shane Tusup hadat üzent volt feleségének, a háromszoros olimpiai aranyérmes úszónak, Hosszú Katinkának. Az amerikai edző átvette az olasz Ilara Cusinato felkészítését, aki a magyar klasszis egyik legnagyobb riválisa. „Együtt üldözzük az olimpiai bajnoki címet!” – jelentette ki videóblogjában az egyesült államokbeli szakember.

Hosszú és exférje viharos körülmények között, másfél évig tartó hercehurcát követően vetett véget kapcsolatának – mind a házasságukat, mind pedig a tréner-versenyző viszonyukat lezárták. Bár Tusup az elmúlt időszakban eltávolodott a sportágtól, s golfozói karrierbe kezdett, Cusinato miatt visszatér a medence partjára.

A fiatal olasz versenyzőnek a bajai csillaghoz hasonlóan a 200 és a 400 méter vegyes a fő száma. A 2018-as glasgow-i Európa-bajnokságon mindkettőben ezüstérmet szerzett, a rövidebb távon éppen Hosszú mögött ért célba másodikként. Az idei, kvangdzsui világbajnokságon ugyanakkor nem sok babér termett számára: miközben Hosszú Katinka mindkét számban aranyérmes lett, Cusinato egyikben sem jutott be a döntőbe.

Mindenesetre Tusup bizakodó, óriási kihívás
pinkpencil
t jelent számára, hogy felülkerekedjen volt feleségén – még akkor is, ha egyszer sem mondja ki a nevét...

– Ennél izgatottabb nem is lehetnék az új feladatköröm miatt. A világbajnokságot követően keresett meg Ilara, nagyon örültem neki. Boldog voltam a golfozással, de ez egy olyan lehetőség, amelyet nem hagyhattam ki – fogalmazott az amerikai tréner a YouTube-csatornáján. – Együtt üldözzük az olimpiai bajnoki címet! Ilara óriási ígéret, már korábban is figyeltem rá. Nagyon elszánt, számára ez lehet az első részvétel az ötkarikás játékokon, s szeretne rögtön a legjobb lenni. Az odáig vezető út viszont nem könnyű, tele lesz fájdalommal.

Hosszú a medencéből „üzent” Tusupéknak: a Világkupa-sorozat szingapúri állomásán 200 és 400 méter vegyesen is nagy fölénnyel diadalmaskodott. Edzője, Petrov Árpád (35) nem kívánta kommentálni Tusup színre lépését.

– Nincs hozzáfűznivalóm a szerepvállalásához. Nem tisztem az új helyzet elemzése, még kevésbe a következtetések levonása – mondta Petrov az SzPressz Hírszolgálatnak.ú

Forrás: Blikk
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum