HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Ez igen kérem: Több mint 130 millát szakított Nagy Feró cége!
Ezt olvassák mások:
Nagy Feró cége tavaly megduplázta bevételét, Kovács Ákosé pedig rekordévet zárt több mint félmilliárdos forgalommal. A Mága Zoltán koncertjeit szervezõ cégen és az általa alapított zenekart mûködtetõ egyesületen százmilliók folynak át, de közhasznú szervezetként adót nem fizetnek.

Kiemelkedõen jó évet zárt 2018-ban a leadott cégbeszámolója szerint a Nagyferó Produkció Kft.: a nettó árbevételét az elõzõ évi duplájára, 133 millió forintra növelte, az adózott eredményét pedig 279 ezer forintról 25 millió forintra. (A megelõzõ három évben évi 64-67 milliós forgalommal és néhány százezer és 12 millió forint közötti nyereséggel zárt.)

A folyamatosan koncertezõ és tévés fellépéseket is gyakran vállaló Nagy Feró több mint ötven éve van a pályán, a negyvenedik születésnapját tavaly ünneplõ zenekarával, a Beatricével 2018-ban életmûkoncertet is adott az Arénában. Ez nagy kockázatot is jelentett a szerettei számára, hiszen a családi vagyont tette kockára; a felesége tudta nélkül fizette be a több mint kétmilliós foglalót a koncerthelyszínért – írta a Sta
pinkpencil
r magazinra hivatkozva a 24.hu. “Kilencezren voltak körülbelül a koncerten, többen be sem fértek volna, hiszen ennyire béreltük ki a komplexumot, így megmenekült a családi vagyon is. Nem titok, nagy költségeink voltak, a reklámokba nagyon sokat öltünk bele. A jegyiroda profizmusa azonban közrejátszott a hatalmas sikerben” – nyilatkozta a lapnak az elõadó, akinek a cégadatok szerint többszörösen megtérülhetett a kétmilliós befektetése.

Nagy Feró vállalkozása (amelyben 2000 óta tulajdonostársa a felesége) 1991. október vége óta mûködik, a fõtevékenysége az elõadó-mûvészet, a székhelye Õrbottyánban van bejegyezve. Tavaly egy munkavállalójuk volt (jelenleg kettõ), a bérre és járulékokra 3,3 millió forintot költöttek és 1,2 millió forintnyi adót fizettek. A 25 milliós nyereségbõl nem fizettek osztalékot (hasonlóan a megelõzõ három évhez),13 milliót a fejlesztési tartalékba, 12 milliót az eredménytartalékba helyezték. Ezzel a cég saját tõkéje 53,7 millió forintra nõtt.

Forrás: The Post
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum