HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Hajdú Péter fesztiválja meghívta, majd elküldte a Tankcsapdát a Miskolci Sörfesztiválról!
Ezt olvassák mások:
Ilyen még sosem tör­tént a Tank­csap­dá­val, ér­tet­le­nül áll­nak a tör­tén­tek előtt.

Főfellépője lett volna a Tankcsapda a Miskolci Sörfesztiválnak, de váratlanul, szinte az utolsó pillanatban a szervezők lemondták a szeptember 7-re beharangozott bulit. A debreceni rockerek széttárt karokkal állnak a történtek előtt, hiszen aláírt szerződésük volt a koncertre.

Facebook-oldalukon úgy fogalmaztak, „érthetetlen indokokkal” mondták le a bulit.

"Sajnáljuk, hogy lefújták a koncertet, mert nagyon készültünk Miskolcra, örültünk a meghívásnak" – vallotta be a Blikknek a Tankcsapda sajtófőnöke, Bakó Csaba.

A Hajdú Péter által megálmodott sörfesztivál – amelyben a producer egyharmad részben tulajdonos – közleményében azt írták: a Tankcsapda rövid idő alatt több környékbeli településen is fellép, ezért nem kérnek a koncertből. „A zenekar a sörfesztivál előtti időszakban négy közeli helyszínen is fellépett, illetve fellép. Láthatjátok őket 08. 24-én Szerencsen, 08. 30-án Egerben is” – írták a szervezők. Ezt Hajdú Péter is megerősítette.

"Minket érdekelnek igazán a miskolciak, ezért nem akartunk olyan fellépőt főmű
pinkpencil
soridőben, akiket az elmúlt egy hónapban háromszor is láthattak a helyiek 50 kilométeres körzetben" – mondta a Blikknek Hajdú Péter.

"A Tankcsapda a fesztivál főfellépője lett volna. Szombat estére várjuk az odalátogatók negyven százalékát. Hat héten belül öt bulit számoltunk a környéken abban az időszakban, így – érthető okokból – úgy döntöttünk, ilyen körülmények mellett nem vállaljuk be a Tankcsapdát" – fogalmazott a lapnak Schmidl Péter ügyvezető, többségi tulajdonos.

A Tankcsapda hosszan egyeztetett a szervezőkkel, kiderült, hogy a kifogásolt koncertekről is előre tájékoztatták a miskolciakat.Ami pedig az augusztus végi, Bolyki-völgyes koncertet illeti, Eger egy teljesen más megyeszékhely, kellő távolságra Miskolctól.

"Nem az elmaradt gázsi a probléma, ez inkább erkölcsi veszteség a zenekar számára, hiszen vártak minket a rajongók. Nem emlékszem, hogy ehhez hasonló eset történt-e a Tankcsapda harminc éve alatt – inkább csak olyan fordult elő, hogy egy fesztivál becsődölt –, a döntés ezért is ért mindenkit hideg zuhanyként" – tette hozzá a zenekar sajtósa.

Forrás: Ripost
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum