HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Horror: A saját anyját fejezte le, de a borzalmak itt még nem értek véget!
Ezt olvassák mások:
Brutális, szinte felfoghatatlan gyilkosság történt a hétvégén.

Horrorfilmbe illő esethez riasztották a hatóságokat szombat este. A kiérkező rendőrök az egyik legszörnyűbb helyszínként írták le, és többen jelezték, hogy szeretnének tanácsadásra menni az átélt trauma után. A Sydney külvárosában, St. Clairben élő 57 éves Rita Camillerivel a saját lánya végzett. A 25 éves Jessica megölte az anyját, majd lefejezte, ám a horror még ekkor sem ért véget: a fejet magához vette, kisétált vele a lakásból, majd ledobta a szomszéd kertje előtt.

A különböző mentális betegségek miatt kezelt Jessica nagy valószínűséggel az este folyamán vitába keveredett az anyjával, majd az asszony lakásának konyhájában leszúrta őt, ezt követően pedig elkezdte feldarabolni a testet.

A szörnyűségeket az áldozat unokája is végignézte: a négyéves kisfiúra ugyanis aznap épp a nagymamája vigyázott. Ő kisebb fejsérüléseket szerzett csupán, á
pinkpencil
m sajnos valószínű, hogy az átélt traumával még hosszú évekig fog küzdeni.

A 25 éves lányt őrizetbe vették. Azt hangoztatta: addig nem zárhatják be, amíg nem látta orvos. "Nem tudom rendesen mozgatni az ujjaimat az incidens miatt. Nem mehetek börtönbe, amíg valaki rendbe nem rak. Nem tudtam magamról lemosni a vért rendesen az ujjaim miatt" - idézte Jessica Camilleri szavait a Daily Mail Australia.

Noha a lány eddig sem volt ismeretlen a hatóságok előtt, valamint több mentális betegséggel - autizmussal, bipoláris zavarral, depresszióval - is kezelték, a szomszédok, ismerősök beszámolói alapján kifejezetten jó volt a viszony közte és édesanyja között. Az asszony mindenben támogatta őt, közel álltak egymáshoz, volt egy papagáj, amit együtt neveltek, az egyik szomszéd pedig egyetlen nappal a tragikus eset előtt még látta őket együtt nevetgélni.

Forrás: Bors
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum