HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Tragédia Galgahévízen: Szeretteit védve ölte meg apját a 13 éves Bernadett!
Ezt olvassák mások:
A testvéreit és az édesanyját mentette az a 13 éves kislány, aki egy családi vita során végzett 54 éves édesapjával.

Információink szerint egy féltékenységi vita robbant ki a szülők között, amely annyira elmérgesedett, hogy a családfő teljesen elvesztette az önuralmát. Először a gyermekei édesanyját sebezte meg, majd leszúrta a fiát egy késsel. Ezt az ámokfutást fékezte meg a kislány, aki először a szobában hallgatta a dulakodás hangjait, ám egy ponton már nem bírta tovább.

– Szörnyű nap volt, de már jobban vagyunk – mesélte zaklatottan a családi drámát átélő egyik testvér. – A testvérem már túl van az életveszélyen, a húgom pedig jobban van. Ki tudja, mi lett volna, ha ő nincs és nem fékezi meg az apánkat. Megmentett minket, amikor szúrt – csuklott el a tinédzser hangja, miközben kendőzetlenül mesélte el a gyilkosság sokkoló részleteit. – Édesapánk teljesen ki volt fordulva magából. Betörte az ajtó üvegét, hogy belülről ki tudja nyitni. Amikor bejutott, nekiesett az édesanyánknak. Egy üvegszilánkot felkapott, azzal sebezte meg anyut – idézte fel a dráma első pillanatait a családtag, akitől megtudtuk: bár egy háztartásban éltek a szülők, már nem alkottak egy párt.

Minden bizonnyal ezt nem tudta feldolgozni az agresszív, züllött életet élő férfi.

– Édesanyánk a nyakán sérült meg, néhány öltéssel összevarrták a sebét az orvosok – folytatta a testvér.

Úgy tudjuk, az
pinkpencil
idősebbik lánygyermek a verekedő szülők közé állt, így próbálta megfékezni a tragédiát. Beküldte a megsebzett asszonyt a szobába, ahol az ő 3 éves gyermeke és a testvére tartózkodott. Információink szerint a vita akkor fajult el, amikor néhány perccel később a férfi 18 éves fia is hazaért. A megtorlástól tartó családfő ekkor kést ragadott, majd megmártotta a pengét fia testében.

– A testvérem a hasán sérült meg, érte mentőhelikopter érkezett, életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol 8 órás műtéttel sikerült megmenteni az életét. A történtek óta még nem beszéltem vele, de állítólag már kihallgatható állapotban van – tette hozzá a családtag, akitől megtudtuk: a kamaszlány akkor avatkozott közbe, amikor a család egy része a családfő elől menekült. A lány kilépett a szobából, felkapott egy kést, amivel leszúrta a tomboló férfit.

A környékbeliek szerint a lány szerény, mindig barátságos a helyiekkel.

– Mindenki megrökönyödik a történtek hallatán, ám aki ismeri őket, tudja, hogy az a gyermek valójában egy hős. Ha nem ő szúr, lehet, hogy mindenkivel végez az apa – magyarázta egy közeli boltos, aki ismerte a Romániából áttelepült családot.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a történtek pontos körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Fotó: Bernadett (balra), édesanyja (jobbra)

Forrás: Blikk
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum