HOME  ||  FACEBOOK  ||  IDŐJÁRÁS  ||  ÚTINFORMÁCIÓ
PinkPencil
HU
HOME FACEBOOK IDŐJÁRÁS ÚTINFORMÁCIÓ
Szekszárdi gyerekgyilkosság: Nemcsak ki­vé­gez­ték, meg is erőszakolták a kis Le­o­net­tát!
Ezt olvassák mások:
Meg­döb­bentő rész­le­tekre de­rí­tett fényt a Ri­post a Szek­szár­don meg­gyil­kolt 6 éves kis­lány ügyé­ben. A kis­lány édes­apja, Ka­lá­nyos Gábor kol­lé­gánk­nak át­adta az ira­to­kat, ame­lyek bi­zo­nyít­ják: a kis Le­o­net­tát szó sze­rint ki­vé­gez­ték, rá­adá­sul meg is erő­sza­kol­ták. Sőt, az apa ál­lítja: másik tet­tes is van, nem csak a bör­tön­ben ülő 17 éves fiú, aki a he­lyiek sze­rint csak el­vitte a bal­hét...

Egy telken, de két külön házban élt Szekszárdon a két család, a március 8-án meggyilkolt kislányé és unokatestvéréé, a későbbi tettesé. Mint a Pink Pencil megírta, a gyanú szerint a 17 éves K. Dániel a közeli patakpartra csalta és megölte a kislányt. Ezután a tettes családja elmenekült a környékről, majd az áldozat családja kénytelen volt beköltözni az ő házukba. Ahol a gyilkos lakott, ott most a kislánynak rendeztek be emlékszobát…

A lány 17 éves unokatestvére, K. Dániel beismerte a gyilkosságot, ám annak részleteiről nem akart a rendőröknek beszámolni. A kislány édesapja, Kalányos Gábor állítja: nem csak Dániel volt jelen kislánya megölésénél, hanem egy másik férfi is… A szóbeszéd szerint a zavart fiúval csak elvitették a balhét, az igazi gyilkos pedig ott járkál közöttük… K. Dániel most a szekszárdi büntetés-végrehajtási intézetben van. Munkatársunk végighallgatott egy telefonbeszélgetést az édesapa és a gyanúsított édesanyja között. Ennek során az anya is azt állította: fia nem mondta el a teljes igazságot, amire csak akkor hajlandó, ha ő bemehet hozzá a börtönbe. Az édesapa biztos benne, hogy még egy tettes lehetett. A súlyos személyiségzavarban lévő gyanúsított ugyanis összevissza beszél, nincs meg a gyilkos fegyver, és a gyanúsított DNS-ét sem találták meg a kislány brutálisan megsebzett testén.
pinkpencil
/>
A gyilkosság előtti napon az édesapa összeszólalkozott a szomszéd férfival, aki meg is fenyegette a családot. Leonettának név szerint kiabált a férfi az utcán:

„Fulladtál volna meg, amikor megszülettél! Kinyírlak benneteket!” – mondta.

Ezek után Gábor és a későbbi gyanúsított, K. Dániel átment a szomszédhoz, hogy „helyrerakják a dolgokat”, ám késő este a szomszéd férfi Dánielt többször is visszahívta magához beszélgetni. A család úgy gondolja, ennek a férfinek is köze lehet a gyilkossághoz, talán ő vette rá Dánielt szörnyű tettére. Miután ez az illető megtudta, hogy a szülők feljelentést tettek ellene, külföldre szökött.

K. Dániel, a gyanúsított a vallomásában azt állítja, hogy megölte a kis Leonettát, ám szexuálisan nem bántalmazta. Az édesapa a szakértői vélemények alapján elmondta: a 6 éves kislányt brutálisan, elölről-hátulról megerőszakolták. A által megszerzett ügyészségi iratok ezt igazolják. Mint írják, a lemeztelenített kislány „végbélnyílása tátongó megjelenésűnek bizonyult”…

Az édesapa a Ripostnak azt mondta:

„Dani bevallja, hogy megölte a lányomat, de állítja, hogy ő nem követett el szexuális erőszakot! Kérdezem én, nem az a logikus, hogy ha már bevallom, mit tettem, akkor elmondok mindent?"

Azt is nagyon furcsának találom, hogy Dani az anyjának azt mondta: „Anya, ha bejössz látogatóba, csak neked elmondok mindent!” Rejteget valamit és valakit… Nagyon furcsállom, hogy a DNS-ét sem találták meg a behatolás helyénél. Szerintem nem ő tette, hanem ketten voltak. Danit szerintem egy férfi rávette, hogy elcsalja otthonról Leonettát, majd valaki megerőszakolta a kislányt – mondja az apa.

Forrás: Ripost
Ezt olvassák mások:
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
pinkpencil
PinkPencil
COPYRIGHT © 2020. minden jog fenntartva - impresszum